www.knygberg.dk er designet af Fritz, Peter & Thomas © 2008

 

Se også

 

Blog

Læs indlæg eller skriv om slægten eller hjemmesiden.

 

Fotogalleri

Se fotos af stedet, personerne og slægtsgården.

Hjem>Slægten

 

Slægten

 

Oplysninger om personerne i slægten Knygberg har vi indtastet i et elektronisk slægtsregister. Her kan du vælge en person og se personens forfædre vist som en anetavle. Du finder slægtsregisteret under Links. Vi har også opstillet en anetavle i pdf for Iver og Sidsel Marie Knygberg. Endelig har vi opstillet nogle efterslægts-tavler, som du også finder under Links.

 

Slægtsregister

Alle de personer i slægten Knygberg, som vi har fundet informationer om, har vi indtastet i et elektronisk slægtsregister. Det finder du under Links til højre på siden. I slægtsregisteret kan du vælge en person og se personens aner (forfædre) opstillet i en anetavle. Du kan dog ikke finde informationer om nulevende personer, da lovgivningen ikke tillader os at offentliggøre dem uden personernes skriftlige tilladelse.

 

Anetavle

En anetavle starter med en person og viser personens forfædre slægtled for slægtled. Først forældre, så bedsteforældre og dernæst oldeforældre osv. I slægtsregisteret kan du opstille anetavler for alle de indtastede personer.

 

Vi har endvidere opstillet en anetavle for Iver Knygberg og Sidsel Marie Christensen. Du finder anetavlen under Links til højre på siden. Anetavlen findes også i en printvenlig udgave som pdf-fil.

 

 

Efterslægtstavler

En efterslægtstavle starter med et ægtepar og følger deres efterkommere (børn, børnebørn, oldebørn osv.) frem mod nutiden.

 

Vi har under Links til højre på siden opstillet nogle efterslægtstavler for Iver og Sidsel Marie Knygberg og for deres børn og svigerbørn: Christen og Ane Kirstine Iversen, Thomas og Ane Iversen samt Ane (f. Østergård Iversen) og Hans Jørgen Madsen Jørgensen.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer til slægtsregister, anetavler eller efterslægtstavler, må du endelig kontakte os på fritz@erhardt.dk eller thomas@knygberg.dk

 

Siden er sidst redigeret 18. december 2012.

 

 

 

 

 

Links

 

Slægtsregister

Knygberg familien 

(åbner i nyt vindue)

 

Anetavle

Iver Knygberg og Sidsel Marie Christensens aner

 

Anetavle (pdf)

 

Efterslægtstavler

Iver og Sidsel Marie Knygberg (pdf)

 

Christen og Ane Kirstine Iversen (pdf)

 

Thomas og Ane Iversen (pdf)

 

Ane og Hans Jørgen Madsen Jørgensen (pdf)